09-04-05

Alana Dante's inferno ?

 ctrl C + ctrl V bron www.zattevrienden.be

Blijkbaar word je in het Belgische muziekgerne nog niet zo gemakkelijk rijk. Zeker nu niet meer met het internet, waar je zomaar muziek kan downloaden. Als artiest heb je dan 2 mogelijkheden... Ofwel ga je gaan kankeren hoe fout het wel is om mp3's te downen, ofwel zoek je een bijverdienste. Dat laatste moet ook Alana Dante gedacht hebben, toen ze een pornootje liet draaien. Of was dit gewoon een privé gebeuren? Nu, ik weet niet of ze dit echt is, maar ze lijkt er toch verdomd goed op!
Update: Allé vooruit, 't zou Alana Dante niet zijn. Dat zegt ze althans zelf in Het Laatste Nieuws. Maar waarom moet het er dan af? Als we nu gewoon zeggen dat het Alana nie is? Is da dan nie genoeg? Het krantenknipsel kunt ge lezen bij Meer... (thx Doeske)
Update 2: We zijn ook op radio Donna geweest. (thx LeNny en Bertje2)
Update 3: Ook onze nederlandse collega's van Jaggle werden verzocht het filmpje, dat zeker NIET van Alana Dante is, offline te halen.
Update 4: Als het toch niet alana is, dan moet de echte actrice ons maar mailen op abuse@RealROOT.be om DEZE film te verwijderen. Dus denk eraan mensen DIT is NIET Alana

Update 5: Voor diegene die nog steeds nie overtuigd waren: Hier deel 2 van Alana @ pron (thx aan al die deze linktip gaven)
14:19 Gepost door joey | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

gij ook bedankt voor de linktips :-) we zijn weer ff zoet zie
have a great weekend:-)

Gepost door: willy | 09-04-05

De commentaren zijn gesloten.