02-05-05

Beste Showbizzbart

Enkele dagen geleden schreef je op http://showbizzbart.skynetblogs.be  dat het wel eens zou kunnen dan Evelien Cannoot haar schoolse carière (Academie van Gent) heeft gehypothekeerd door haar deelname aan de Star Academy. Nog geen dag later was dit bericht op je blog alweer verdwenen... net als de reacties hierop overigens.
Daarop hebben wij je nogmaals gevraagd of het nu waar is of Evelien CanNot go to the Academie in Gent. Helaas geen antwoord, meer zelfs, onze vraag werd simpelweg gecensureerd (lees verwijderd uit de "reacties")...
Hoe zit het nu eigenlijk ?
Of is deze vraag te lastig en heb je liever wat vraagjes op 't niveau van de Joepie of deMorgen ?
 
Vriendelijke groeten,
 
Het Spijkerhard-team

13:14 Gepost door joey | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Beste dames en heren Kopspijkers Nee hoor, de vraag is niet gecensureerd: die staat er nog steeds, bij het artikeltje “lastige vragen”. Jullie opmerking is bij mijn weten ook nooit weggeweest. Wel kon je een tijdje geen reacties posten, maar dat kan sinds kort weer.
Eveline gaat inderdaad niet terug naar het Conservatorium in Gent (het gaat over het Conservatorium en niet de Academie), alleszins niet dit schooljaar. Als ze volgend jaar terug zou willen gaan, moet ze gewoon weer een toelatingsproef doen. Ik heb het artikeltje daarover verwijderd, omdat Eveline er zelf niet zo gelukkig mee was. Het is niet mijn taak om mensen het moeilijk te maken, ik probeer gewoon af en toe eens iets leuks te schrijven.
Trouwens, jullie foto is leuk. Daar ben je toch wel eventjes mee bezig geweest? Fijn om te weten dat iemand zo lang met mijn lijf heeft zitten spelen.
Vriendelijke groeten,
Schowbizz Bart

Gepost door: Showbizz Bart | 02-05-05

Beste Bart, Dank voor uw antwoord !
U heeft blijkbaar meer ballen aan uw lijf dan velen denken ;-) Houden zo !

vriendelijke groeten,

ps : den Joey zegt dat hij het ook héél plezant vond om met uw lijf te spelen...

Gepost door: het Spijkerhard-team | 02-05-05

Ouch Lik op stuk =o)

Gepost door: Coltrui | 02-05-05

joepie das weeral in orde alle dan zeg ik maar dag allemaal hé :-)

Gepost door: willy | 02-05-05

stok in het kiekeskot ik volg die star omg academy toestand niet. En den Bart ken ik alleen maar van de D en O dinges. Zijn onversneden verslag van wat er gaande is op diverse parties en andere gedrochten is in alle geval beter dan die banale djtalk. Maar waarom dat hij zich met die SA dinosaurus ingelaten heeft......... Anyway ik ben weer bijgelezen.

Gepost door: koninkske | 04-05-05

De commentaren zijn gesloten.